Golvpoolen logotype

Shopping med cashback hos Golvpoolen

Handla kakel och tapeter till marknadens bästa priser. Här hittar du välkända varumärken som Kährs, Tapwell, Hansgrohe, Svedbergs. Stort utbud av badrumsinredning med duschar, badkar, speglar och toalettstolar - här hittar du vad du söker efter. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

1,5% 1,65%* i cashback när du handlar hos Golvpoolen

Handla kakel och tapeter till marknadens bästa priser. Här hittar du välkända varumärken som Kährs, Tapwell, Hansgrohe, Svedbergs. Stort utbud av badrumsinredning med duschar, badkar, speglar och toalettstolar - här hittar du vad du söker efter. 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cashback hos Golvpoolen

Ta del av vårt erbjudande om cashback hos Golvpoolen

  • Återbäring på dina köp

    1,65%
    Ord. 1,5%

Villkor och information

Följande villkor gäller för köp och cashback hos Golvpoolen via Cashbacker

När får du din cashback

Din cashback från Golvpoolen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att cashbacken registrerats på ditt medlemskonto-konto.

Cashback klar för utbetalning

Efter att din cashback registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din cashback. Golvpoolen har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 0 kr eller mer i saldo.

Beräkning av cashback

Beräkning av procentuell cashback sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.

Tips för att ditt köp ska spåras korrekt

Här har vi samlat några tips du bör tänka på för att få cashback på ditt köp.

Övriga villkor

Övriga villkor om cashback hittar du i våra medlemsvillkor.

Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Golvpoolen

Shopping hos Golvpoolen

Golvpoolen: Marknadens bredaste sortiment

Det är byggdags, och du går runt och funderar på vad det bästa materialet att ha på golv och väggar kan vara. Visst är natursten vackert, men det passar kanske inte riktigt inomhus – eller gör det det? Du har kanske hittat kakelplattor med ett riktigt läckert mönster som skulle passa perfekt i det nya badrummet, men hur lätt är det egentligen att hålla det rent? Du vill ju inte ångra ditt val i svett och tårar när du sen måste skura golv varenda eviga dag... Tänk om det fanns en nätbutik där du kunde hitta både produkten och information om den! Det är precis det som är nätföretagets funktion.

Från början till slut

Golvpoolen är nätföretaget som vill underlätta ditt liv på alla sätt genom att vara med hela vägen: du får tips, råd och inspiration när det är dags att designa ditt nya hem, till ett ofantligt stort utbud av möjligheter när du ska slå till, och tips om hur du kan slutföra inredningen när allt är färdigbyggt och du ska flytta in. År 1990 startades verksamheten, år 2014 öppnades webbshoppen. Och idag kan du här få tag på kakel, klinker, natursten; högskåp, väggskåp och kommoder till badrummet; spegelskåp och badrumsspeglar, bland mycket, mycket annat.

Skapa en inbjudande atmosfär

Alla produkter är tillverkade i högkvalitativt material med lång livslängd. För att det ska vara en bra affär för dig kan du passa på när det är rea på byggmaterialet, eller använda dig av Golvpoolen rabattkod när du ska slutföra betalningen. Målet är att du ska ha ett hem som du kan trivas i utan att hamna i ekonomiska svårigheter. På så sätt kan du känna dig lugn och glad när du flyttar in i ditt nya hem med det vackra skinande golvet och det inbjudande, väl inredda badrummet, som lockar dig att spendera mer tid i ett varmt och skönt bad än du kanske borde.

Populära butiker
Baby V
Bagaren och Kocken
Björn Borg
Expedia
Guldfynd
Homeroom
Klockia
Lamp24
Lastbryggan
Leksakscity
Linea
MEDS
NA-KD
Newport
Nike
NordicInk
Pierre Robert
Polarn O. Pyret
Skruvat
Vy Bus4You