Matsmart logotype

Shopping med cashback hos Matsmart

Matsmart säljer överskottsmat med upp till 80% rabatt och levererar över hela Sverige. Matsmart startade 2013 med idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och säljer dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser. 

 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

1,5% 1,65%* i cashback när du handlar hos Matsmart

Matsmart säljer överskottsmat med upp till 80% rabatt och levererar över hela Sverige. Matsmart startade 2013 med idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och säljer dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser. 

 

Informationen i ovastående text kan ändras över tid. Kontrollera alltid vad som gäller på butikens hemsida. Cashbacker kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cashback hos Matsmart

Ta del av vårt erbjudande om cashback hos Matsmart

  • Återbäring

    1,65%
    Ord. 1,5%

Villkor och information

Följande villkor gäller för köp och cashback hos Matsmart via Cashbacker

När får du din cashback

Din cashback från Matsmart registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att cashbacken registrerats på ditt medlemskonto-konto.

Cashback klar för utbetalning

Efter att din cashback registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din cashback. Matsmart har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 0 kr eller mer i saldo.

Beräkning av cashback

Beräkning av procentuell cashback sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.

Tips för att ditt köp ska spåras korrekt

Här har vi samlat några tips du bör tänka på för att få cashback på ditt köp.

Övriga villkor

Övriga villkor om cashback hittar du i våra medlemsvillkor.

Speciella villkor för Matsmart

  • Endast rabattkoder som publicerats här på Cashbacker eller på Matsmarts egen hemsida går att kombinera med återbäring.
  • Köp med rabattkoder från e-mail, pappersutskick eller från någon annan reklam som Matsmart skickar direkt till sina kunder ger ingen återbäring

Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Matsmart

Shopping hos Matsmart

Matsmart ger dig de bästa priserna på mat online

Idén bakom Matsmart är att sälja mat som annars hade kastats bort av butikerna. Exempel på sådan mat är till exempel varor med kort bäst före-datum, överproduktion eller när förpackningen har uppdaterats. Eftersom det inte är en matbutik i sig utan egentligen mer som en sista station för matvaror ratade av andra butiker kan man alltid hitta nya och spännande saker i utbudet, som ändras konstant. Det är alltid billigare att handla här än på andra affärer, du får alltid upp till 80 % i rabatt på varorna.

Billig mat med miljötänk

Vill du vara mer medveten som konsument och hjälpa till att ta tillvara alla de fina matvaror vi har utan att låta korta datum eller gammal design på förpackningen göra produkten osäljbar är det hit du ska vända dig. Du kan aldrig riktigt veta vad det är du kan shoppa, eftersom det inte är ett satt utbud som finns. Det kan därför vara bra att kika in här någon gång varannan dag eller så, för att alltid ha koll på de senaste produkterna. Det är framför allt torrvaror du hittar här, i alla dess former, men du kan också få tag i till exempel hygienartiklar och apoteksvaror. Många av varorna kommer från tillverkare du känner igen, men säljs för priser som kommer att förvåna.

Snabba leveranser till dörren

När du väl har valt ut dina varor är det bara att klicka hem dem, leveransen kommer antingen till ditt vanliga uthämtningsställe eller ända fram till dörren. Betalar gör du med Klarna, vilket är ett av de mest populära och säkraste betalningsmedlen som används av majoriteten av svenska onlineföretag idag. Om du dessutom har en Matsmart rabattkod kommer dina matpriser sjunka ytterligare, vilket gör att du kommer få precis samma mat som i hörnbutiken, men billigare och med hemleverans. Inte direkt en dålig affär, alltså.

Populära butiker
Adlibris
Baby V
Eskor
Euroflorist
FlixBus
Hunkemöller
Leksakscity
Lenson
Lentiamo
Lookfantastic
Lustjakt
Lyreco
NA-KD
Nike
Proshop
Shopping4net
Skruvat
Smartphoto
Tre
VetZoo